Skal du holde fest?

Cafe_Wiuff_Selskabslokaler

Så fortæl os om anledningen og hvad dine/jeres ønsker er,
så sammensætter vi et arrangement.

  • Julefester og frokoster
  • Fødselsdagsfester
  • Firmafester
  • Konfirmationer
  • Bryllupper
  • Og meget mere, hos os får man en totalløsning, lige fra blomster til musik, så du/i ikke skal tænke på noget, men bare nyde aftenen….

Ingen lokaleleje alene.

Ring i dag på 4357 6250 for at høre mere, om hvad vi kan tilbyde dig!

Selskabskort

Cafe_Wiuff_Selskabskort

Forår

Forretter

  • Bornholmsk Unghane timbale
    Serveret med salsa af piment og forårsløg, samt langtidsbagte sorte oliven.
  • Pocheret Pighvar med skaldyrssouffle Serveret med ørredrogn og brøndkarsecreme.

Mellemret

  • Ristet kammusling lagt på tomatsalsa.

Hovedretter

  • Lammekrone
  • Serveret med bagt blommetomat, syltet perleløg, rosmarinsky og kartoffelroulade.
  • Kalvemørbrad og riette Serveret med spæde rodfrugter, mild Madagaskar sauce og Pom Anna.

Mellemret

  • 2 slags danske landoste
  • Serveret med oliven og syltet rødløg.

Dessert

  • Chokoladeterrin tilsmagt med rom
  • Serveret på fragilitebund og bærsalat.
  • 3 slags sorbet lagt i nøddekurv
  • Serveret med vaniljecreme og friske bær.

Sommer

Forretter

  • Grønne og hvide asparges med sauce Musselin Serveret med rejer.
  • Røget hellefisk Serveret med balsamico glaseret fersknen, lagt på spæd salat.

Mellemret

  • Blodgrape sorbet Toppet med Crémant

Hovedretter

  • Sprødstegt unghanebryst Serveret med squash mille fuie og mild sennepsauce.
  • Oksemørbrad vendt timian granulat Serveret med Sauce Charon og sprøde nye grønsager.

Mellemret

  • Indbagt gedeost med peberfrugt Serveret med syltede figner.

Dessert

  • Variation af jordbær Serveret som kage, sorbet, friske og marineret.
  • Blød chokolade kage Serveret med orangesorbet og friske bær.

Efterår

Forretter

  • Carpaccio af røget kammusling Serveret med citrusskum og balsamico.
  • Oksehale suppe Serveret med ravioli.

Mellemret

  • Foie gras terrin Serveret med syltet kumquats.

Hovedretter

  • Hasselnød glaseret andebryst Serveret med rilette af andelår, grønkål og andesky.
  • Kalvetykstegsfilet og braiseret kalvebryst Serveret med saltbagt selleri, skovens svampe og sauce jus.

Mellemret

  • Vendelbo ost Serveret hjemmebagt fladbrød og rødløgsmarmelade.

Dessert

  • Cappuccino is Serveret med nøddesirup og kokoschips.
  • Mandelkage Serveret med citrussalat og chokoladesejl

Vinter

Forretter

  • Jomfruhummersuppe Serveret med hummerkød og safranskum.
  • Varmrøget laks Serveret med appelsin-/ fennikelsalat og urtesalsa.

Mellemret

  • Blommesuppe tilsmagt med anis.

Hovedretter

  • Kalvefilet Serveret med svampesky, glaseret skorzonerrødder og pommes røsti.
  • Hjorte filet Serveret med pære-/ tyttebær saute, jordskokkepuré, pommes Anna og vildt glace.

Mellemret

  • Blå kornblomst Serveret med rugbrødschip og æble-/ valnøddekompot.

Dessert

  • Mørk chokoladeparfait tilsmagt med cognac Serveret på nøddebrud og solbær coulis.
  • Pæretærte Serveret med rosmarin is og ingefærsyltet figner.

Priser

2 retter    225,00 kr.
3 retter    295,00 kr.
4 retter    365,00 kr.
5 retter    435,00 kr.
Vælges der retter uden for sæsonen kan der tilkomme en mer pris.

Fest- og selskabsmenuer

BUFFET 1

Du kan se vores forskellige buffetforslag

Forret:
Vitello Tounardo severes på tallerken eller fade
Buffet:
Italiensk buffet:
2 slags pastaretter, lasagne, 3 slags pølser med garniture…
Udvalg af italienske oste og Tiramisu.
Kaffebord med mini muffins servers efter desserten

Pris pr.person 265,00 kr.
Børn halv pris

BUFFET 2

Forret: Laksemousse med ørredrogn
Hovedret: Buffet
Kalvetyksteg med grov sennep, marineret kyllingspydog krydderurter frikadeller, soja- rødvins marineret svinekam, pasta pesto, kartoffelsalat med spæde sommergrønt, salatbord med to slags dressinger, hjemmebagt brød a la Toscana.

Pris pr. person 215,00 kr.
Børn halv pris

BUFFET 3

Receptionsbuffet / Stående:
Fingersandwich med laks og roastbeef
Mini croissant med æggesalat og hønsesalat
Oksefrikadeller
Kyllingespyd
Grøntsagssnacks med dip
Dyppet jordbær
Brownies
Udskåret frugt

Pris pr. person 195,00 kr.

BUFFET 4

Forret:
Tuncocktail serveret med sprød salat
Buffet:
Landtidsstegt kalvesteg, kyllingespyd, glaseret skinke
Kartoffelsalat med grøntsager
Broccollisalat, pastasalat, grønsalat
Brød og smør
Brownies med vaniljecreme og udskåret frugt

Pris pr. person 190,00 kr.

BRUNCH BUFFET

Blandet morgenbrød;
Smør
Honning & syltetøj
Charcuteri med garniture
Hjemmerøget laks med peberrodscreme
Røræg og Bacon
Brunchpølser
Hot wings
Grøntsagsstave med dip
Ostebord med oliven og syltet rødløg
Amerikanske pandekager med ahornsirup
Drænet yoghurt med blåbærsirup
Frisk frugtsalat
Appelsin- og æblejuice
Kaffe og the

Pris pr. person 195,00 kr. (ved min 20 personer)

Pris pr. person ud af huset 149,00 kr. (leveres uden drikkevarer).

Begravelse

Kaffebord m. 3 snitter eller trekantsandwich og 2 genstande pr. cou. kr. 125,00.
Kaffebord m. 2 snitter, 1 fransbrød m. ost, pr. cou. kr. 105,00.
Kaffebord m. 3 stk. smørrebrød, pr. cou. kr. 155,00.
Ekstrakøb til ovenstående – Hjemmebagt kage, pr. stk. kr. 20,00.
Kaffebord m. lagkage og kringle, pr. cou kr. 95,00.
Kaffebord m. bolle og æblekage, pr. cou. kr. 95,00.
Kaffebord m. bolle og kringle, pr. cou. kr. 95,00
Snitte pr. styk kr. 20,00
Trekantsandwich pr. styk kr. 20,00
Smørrebrød pr. styk kr. 35,00
Smørrebrød DeLux pr. styk kr. 55,00
Øl, pr. styk. 25,00
Sodavand pr. styk. 20,00

Vi leverer også ud af huset.

Kontakt os venligst på 23840335 el. 43733387.

Vinkort

Mousserende VINE

Valdivieso Brut – Chile185 kr.
Bleasedale sparkling shiraz – Australien245 kr.

HvidVIN

Valdivieso chardonnay reserve – Chile175 kr.
Solealto Grillo – Sicilien185 kr.
DejaVu – Chardonnay – USA195 kr.
Martin Wassmer Rivaner – Tyskland175 kr.
Tamar Ridge riesling – Tasmanien245 kr.

RoseVIN

Pago del vicario Rosado – Spanien175 kr.

RødVIN

Pago del vicario – Penta175 kr.
Valdivieso Cabernet S. Reserva – Chile190 kr.
Grant Burge Benchmark shiraz – Australien245 kr.
Cathar ribera del Duero – Spanien255 kr.
Le Segrete Barbera – Italien245 kr.
Solealto Syrah – Sicilien185 kr.
Tamar Ridge Pinot Noir – Tasmanien295 kr.

DessertVIN

De Krans Muscat – Sydafrika155 kr. ½fl.
Grant Burge 10 års tawny – Australien245 kr.
Tamar Ridge Botrytis riesling – Tasmanien195 kr. ½fl.