Firmafrokost i stor københavn og på vestegnen

Vi leverer firmafrokoster fra kr. 39,- ex. moms og udbringning min. 10 kuverter.

Menu A

  • En lun ret ( f. eks. En hakkebøf med blødeløg)
  • En rig salat ( f. eks. Bulgursalat med mynte)
  • Grønsalat med min to slags grønsager og en dressing
  • 2 slagspålæg med tilbehør

Pris pr. person. kr. 39,-

Menu B

  • En lun ret ( f. eks. En hakkebøf med blødeløg)
  • En rig salat ( f. eks. Bulgursalat med mynte)
  • Grønsalat med min to slags grønsager og en dressing
  • 2 slagspålæg med tilbehør
  • Kage hver tirsdag

Pris pr. person. kr. 44,-

Menu C

  • En lun ret ( f. eks. En hakkebøf med blødeløg)
  • En rig salat ( f. eks. Bulgursalat med mynte)
  • Salatbar med stort udvalg
  • 3 slagspålæg med tilbehør
  • Kage hver tirsdag
  • Ost med div. tilbehør hver fredag

Pris pr. person. kr. 48,-

Menu D

  • En lun ret ( f. eks. En hakkebøf med blødeløg)
  • En rig salat ( f. eks. Bulgursalat med mynte)
  • Salatbar med stort udvalg
  • 3 slagspålæg med tilbehør
  • Kage hver tirsdag
  • Ost med div. tilbehør hver onsdag og fredag

Pris pr. person. kr. 52,-
Vi leverer mellem kl. 11,- og 12,-, og alt leveres på porcelænsfade og klar til severing.
I skal ikke vaske sevicen, blot skylle den, så tager vi den med dagen efter.
Levering koster i kr. 75,00.

Alle priser er ex. moms.

Vi tilbyder en prøve uge, med 15 % i rabat.

KVALITETETSKODEKS

  1. Vi bestræber sig på, at afstanden fra jord til bord er kortest mulig, og at alle råvarer er i sæsonen og gerne i økologisk kvalitet.
  2. Mælke- og osteprodukter bliver udvalgt med omhu og langtidsholdbare produkter findes ikke i køkkenet.
  3. Alle kød – og fjerkræprodukter købes ferske og altid med hensyntagen til dyrevelfærd.
  4. Vi bruger fryseren varsomt og baserer aldrig produktionen på frostvarer.
  5. Maden er varieret og vi udviser den største omhyggelighed med madens tilberedelse og tilsmagning.
  6. Som minimum lever vores hygiejnestandard altid op til fødevareregionens krav.
  7. Vi bestræber os på hver dag at tilbyde retter med stor smag tilberedt med et minimum af fedt.
  8. Vi er udviklingsorienterede og holder os på forkant med udviklingen i restaurationsbranchen, såvel som i sportsmiljøet.