Selskabsmenuer

Cafe_Wiuff_Selskabskort

Forår

Forretter

  • Bornholmsk Unghane timbale
    Serveret med salsa af piment og forårsløg, samt langtidsbagte sorte oliven.
  • Pocheret Pighvar med skaldyrssouffle Serveret med ørredrogn og brøndkarsecreme.

Mellemret

  • Ristet kammusling lagt på tomatsalsa.

Hovedretter

  • Lammekrone
  • Serveret med bagt blommetomat, syltet perleløg, rosmarinsky og kartoffelroulade.
  • Kalvemørbrad og riette Serveret med spæde rodfrugter, mild Madagaskar sauce og Pom Anna.

Mellemret

  • 2 slags danske landoste
  • Serveret med oliven og syltet rødløg.

Dessert

  • Chokoladeterrin tilsmagt med rom
  • Serveret på fragilitebund og bærsalat.
  • 3 slags sorbet lagt i nøddekurv
  • Serveret med vaniljecreme og friske bær.

Sommer

Forretter

  • Grønne og hvide asparges med sauce Musselin Serveret med rejer.
  • Røget hellefisk Serveret med balsamico glaseret fersknen, lagt på spæd salat.

Mellemret

  • Blodgrape sorbet Toppet med Crémant

Hovedretter

  • Sprødstegt unghanebryst Serveret med squash mille fuie og mild sennepsauce.
  • Oksemørbrad vendt timian granulat Serveret med Sauce Charon og sprøde nye grønsager.

Mellemret

  • Indbagt gedeost med peberfrugt Serveret med syltede figner.

Dessert

  • Variation af jordbær Serveret som kage, sorbet, friske og marineret.
  • Blød chokolade kage Serveret med orangesorbet og friske bær.

Efterår

Forretter

  • Carpaccio af røget kammusling Serveret med citrusskum og balsamico.
  • Oksehale suppe Serveret med ravioli.

Mellemret

  • Foie gras terrin Serveret med syltet kumquats.

Hovedretter

  • Hasselnød glaseret andebryst Serveret med rilette af andelår, grønkål og andesky.
  • Kalvetykstegsfilet og braiseret kalvebryst Serveret med saltbagt selleri, skovens svampe og sauce jus.

Mellemret

  • Vendelbo ost Serveret hjemmebagt fladbrød og rødløgsmarmelade.

Dessert

  • Cappuccino is Serveret med nøddesirup og kokoschips.
  • Mandelkage Serveret med citrussalat og chokoladesejl

Vinter

Forretter

  • Jomfruhummersuppe Serveret med hummerkød og safranskum.
  • Varmrøget laks Serveret med appelsin-/ fennikelsalat og urtesalsa.

Mellemret

  • Blommesuppe tilsmagt med anis.

Hovedretter

  • Kalvefilet Serveret med svampesky, glaseret skorzonerrødder og pommes røsti.
  • Hjorte filet Serveret med pære-/ tyttebær saute, jordskokkepuré, pommes Anna og vildt glace.

Mellemret

  • Blå kornblomst Serveret med rugbrødschip og æble-/ valnøddekompot.

Dessert

  • Mørk chokoladeparfait tilsmagt med cognac Serveret på nøddebrud og solbær coulis.
  • Pæretærte Serveret med rosmarin is og ingefærsyltet figner.

Priser

2 retter    225,00 kr.
3 retter    295,00 kr.
4 retter    365,00 kr.
5 retter    435,00 kr.
Vælges der retter uden for sæsonen kan der tilkomme en mer pris.